Chaiselong-sofaer

Der er i øjeblikket ingen produkter at vise. Prøv igen senere.

Hvad er en chaiselong sofa?

Hvad er en chaiselong sofa?

Chaiselong, efter det franske udtryk chaise longue, betyder 'lang stol'.

Oprindeligt var det en stol med tilhørende benskammel som blev udviklet i 1700-tallet.

Senere blev stol og skammel kombineret til én sammenhængende stol.

I dag findes chaiselonger fortsat som selvstændige møbler. Med tiden er der også kommet sofaer med indbygget chaiselong til, for øget komfort.

En sofa med chaiselong giver dig mulighed for at sidde med benene oppe i sofaen, uden at du behøver at ændre sidderetning.

Chaiselongen giver dig desuden mulighed for at ligge ned, og samtidig have fødderne på gulvet – eller du kan sidde i afslappende stillinger efter eget valg.

Chaiselong-sofaer kan købes med siddeplads til 3, 5 og 6 personer, og du kan vælge mellem slidstærkt læder- eller stofbetræk i forskellige farver.

Hvilke fordele tilbyder en chaiselong sofa?

Den primære fordel ved en sofa med chaiselong, er at du får en sofa som giver en ekstra mulighed for at side afslappet i forskellige positioner.

Den kan anvendes som en helt almindelig sofa, men chaiselongen gør det muligt at sidde fremstrakt med benene, hvilket giver en praktisk siddestilling.

Chaiselongen giver også mulighed for at ligge ned, når du for eksempel ser tv, læser en bog eller blot vil slappe af i sofaen, efter en lang arbejdsdag.

Flere muligheder med en chaiselong sofa

Venstrevendt eller højrevendt chaiselong sofa

Chaiselongsofaer kan købes med både venstre- og højrevendt chaiselong.

Det vil sige at du frit kan vælge i hvilken side chaiselongen skal være i.

Derved kan du tilpasse sofaens form, ud fra hvad der er mest praktisk i forhold til andre møbler og de øvrige omgivelser.

Chaiselong sofaer med betræk af læder eller stof

Sofaer med chaiselong findes med betræk i materialerne læder (regenereret eller ægte) og tekstil (stof).

Du kan vælge mellem et utal af farver og mønstre, hvilket gør det muligt at designe din sofa som du kan lide den.

Vælg en sofa med chaiselong, hvis du ønsker en sofa som både er til at sidde oprejst i, men som også giver mulighed for at sidde afslappet med benene oppe eller at ligge ned.

Prismæssigt finder du sofaer med chaiselong i den billige ende – og op til de dyrere luksusudgaver. Se aktuelle eksempler på priser herunder.