Om Forbrugerviden.dk

Forbrugerviden.dk er et digitalt informationsmedie, som drives på frivillig basis. Fokus er artikler om forbrugerrelevante emner samt guider til produkter, som via nettet sælges til dig som forbruger.

Forbrugerviden.dk logoMålgruppen er forbrugere på nettet, i alderen 18 år og op, som ønsker at tilegne sig information om alt fra forbrugerstof til produktviden.

Artiklerne går i dybden med udvalgte emner og temaer, og har til formål at oplyse og gøre dig mere bevidst om dine muligheder som forbruger.

Produktguiderne går ligeledes i dybden, og har til formål at beskrive produkterne og deres varianter samt at oplyse dig om anvendelsesmulighederne.

Fællesnævneren for både artikler og guider er, at de bliver til på baggrund af grundig, redaktionel research.

Forbrugerviden.dk er ikke et nyhedsmedie, og udgiver ikke artikler og produktguider med daglige eller faste intervaller.

Kvalitet og indhold er i fokus. Derfor udgives en artikel eller en guide først, når den indeholder tilstrækkeligt med substans og tyngde, til at skabe værdi for dig som læser.

Bag Forbrugerviden.dk står Jesper Nerløe, som ud over at være redaktør på hjemmesiden, selv er forbruger på nettet.

Mission

Forbrugerviden.dk giver dig, som forbruger den nødvendige viden, der skal til for at du kan træffe gode beslutninger, når du handler på nettet.

Vision

Forbrugerviden.dk bliver centrum for viden om evigt aktuelle forbrugeremner, samt viden om langtidsholdbare produkter, som kan købes på nettet.

Udgiver

Forbrugerviden.dk udgives af:

Forbrugerviden.dk
c/o Jesper Nerløe
Gildbrovej 16, 4. – 1
2635   Ishøj

E-mail / Kontaktformular

GDPR-mærket